Utgång, servering, Brandy

Utgång i fredags. Ja, vad ska jag säga. Blev långt ifrån som jag tänkt mig och det hände mkt som inte brukar hända Clara. Men trots detta så blev det en riktigt trevlig kväll. Att umgås så mycket med Emily var längesen jag gjorde och ja, jag har saknat det! Hela kvällen var otroligt avslappnad och vi hamnade inte på Klaras utan på Stället! Där träffade jag även Malin Fa vilket var trevligt :)
Var hemma vid 4 ungefär så jag slocknade direkt i sängen. Sen sov jag till tolv, åt en rostbiffsbaguette tillsammans med Rickard samtidigt som vi såg en film. Klockan 3 var det dags att åka till Vedevåg där det vankades bröllop och jag, Bibbi och Malin Fr skulle servera. Kvällen blev mkt intensiv men rolig! Bilder därifrån, eller ja, en bild på oss, kommer senare :)

Jag har även hunnit med att rida Brandy. Gud vilken härlig häst. Det är verkligen härligt att vara ute i det fina vädret och bara vara överens (eller ja, han är återhämtad efter förkylning, hovböld m.m. så han är överdrivet pigg och busar med mig). Snart har det gått ett år sedan Farris flyttade. Var det rätt beslut? Hade mitt liv sett annorlunda ut om jag haft honom kvar? Jag saknar honom otroligt mkt! Min lilla lillebror! Men ja, man måste gå vidare, han har det bra hos Emelie och vi har haft en bra/fin tid tillsammans. Brandy får jag iaf rida när jag har lust och det är skönt och roligt.

På fredag ska jag till Storstaden Stockholm på rekryteringsdag och intervju för studentutbyte med Indien, Kambodja, Zambia och Thailand. Vore roligt att åka iväg på något sådant :)

I mitten av oktober ska jag på svenskprov och miniintervju inför polishögskolan i Örebro också. Trodde inte att det skulle ske så snart men det var roligt att få brevet. Ett steg på vägen iaf!

Nu ska jag iväg till ICA och jobba. Ja, jag jobbar kanske lite för mkt men ja, det är skönt när lönen kommer :)

På återseende!
Kram Clara

Torsdag

Ytterligare en dag avklarad... Stängde på fritids, även det gick bra trots att det var många barn kvar när jag blev ensam...

Mia har både flyttat ihop med Henrik och bytt jobb. Mkt imponerad!

Elin och jag har betsämt att jag ska åka dit och eventuellt Mia också näst nästa helg. Mkt trevligt!

Imorgon blir det utgång om Marcus eller Anton hör av sig någongång! Det går inte fort för vissa!

Nästa fredag ska jag på rekryteringsdag och intervju med CIU. Spännande, vore roligt att åka iväg men vet ju fortfarande inte hur det blir med ubåten. Ska ringa och stressa lite imorgon!

Ska iväg och rida Brandy ikväll. Längesen nu så det ska bli roligt. På lördag ska jag servera på ett bröllop så dte blir nog roligt dte också hoppas jag!

Inte så mkt roligt jag hade att berätta idag men ja, dte var lite iaf!

Dags för blogg

Eftersom alla min föredetta klasskompisar tycker att det var längesen vi träffades (tycker iof jag också). De tycker också att vi inte har någon koll på varandra så tänkte jag att jag skulle börja skriva vad jag hålls med.. Trevligt va :)

Jo, jag jobbar på Ekbackens skola. Jag jobbar på fritids och som extra stöd för asylsökande barn. Båda två är roligt eftersom barn är roliga...

Idag när jag kom till jobbet, parkerade bilen och gick ut. Då står en tjej och tittar på mig och säger besviket:
 "Varför har du inga barn med dig?"
"Men, jag har ju inga barn" svarar jag...
"Varför har du inga barn?!" säger hon som om jag vore knäpp!
"Tycker du inte att jag är lite för ung för det?"
"Nä, hur gammal är du?"
"19"
"jaha, jag trodde att du var 21 eller nått... så DU HAR en mamma?"

Så ja.. när man är 21 då ska man ha barn. Vänner, vi har inte långt kvar!

Och lite senare på dagen frågar hon mig
"har du ett eget hus?"
"Nej, det har jag inte"
"Bor du med din mamma och pappa alltså? va konstigt"

Jaja, jag ska flytta men just nu är jag ganska snål och bekväm ;)

Jag hare även "sprungit" skoljoggen. Den går inte tillpå samma sätt som när jag själv deltog som elev (jag kan ju inte säga barn eftersom jag HAR en mamma ;)). Nu springer man varv á 1 km. Jag hann 6 varv. Killen som sprang flest sprang 11. :) Bra jobb!

Hopp nog för idag. Nu ska jag baka chokladbollar och mata mina arbetande familjemedlemmar :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0